Luxe vakantie in de natuur

Verblijf bij Hygge biedt vijf luxe vakantiewoningen. Onze woningen zijn van alle gemakken voorzien zodat jij kunt genieten van een onbezorgd verblijf.

Neem een kopje koffie uit het Nespresso-apparaat en nestel je op de fluweelzachte bank. ’s Avonds stap je in een opgemaakt Aupingbed om de volgende ochtend heerlijk uitgeslapen weer wakker te worden en vol energie een nieuwe dag te beginnen.

  • Wifi
  • Keuken (inclusief apparatuur)
  • Vloerverwarming
  • Eigen tuin en tuinmeubelen
  • Overkapping
  • Opgemaakte (losse) Auping boxspringbedden
  • Televisie
Gratis Wifi

Kom tot rust op een Auping boxspring

De sfeervolle slaapkamers – gelegen in het souterrain – beschikken over heerlijke Auping boxsprings. Deze zijn bij aankomst voor je opgemaakt. Op dezelfde verdieping is een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Eigen terras en tuin met overkapping

De vakantiewoningen (met uitzondering van de bovenwoning) beschikken allen over een gemeubileerd terras met overkapping.

Woningtypes

Verblijf bij Hygge beschikt over drie verschillende woningtypes. Allen in dezelfde sfeer en luxe. Kom je met 2, 4 of maximaal 7 personen? Buiten het campingseizoen is er de mogelijkheid om als groep alle vakantiewoningen te huren in combinatie met de huiskamer van de camping. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Type 1

Type 1

2 tot 4 personen

Deze woning is ingericht voor 2 tot 4 personen. Het mooiste uitzicht over de velden en bossen vind je hier.

Type 2

Type 2

4 personen

Met 4 personen kun je terecht in deze woning, voorzien van twee slaapkamers.

Type 3

Type 3

7 personen

Ben je met een iets groter gezelschap? Met maximaal 7 personen kun je overnachten in deze woning.

Voor de kids

Vanaf de vakantiewoning loop je zo het camping terrein op waar de kinderen gebruik kunnen maken van de grote zandbak, waterpomp en trampoline. De combinatie van de luxe van een vakantiewoning met de ongedwongen sfeer van de camping is iets waar zowel ouders als kinderen heel blij van worden.

Kom tot rust en ervaar ultieme vrijheid

Het gevoel van buiten met de luxe van binnen.