Heb je vragen?

Contactgegevens

Verblijf bij Hygge
Burgemeester Aartslaan 51
5571 TR Bergeijk
Kvk nummer: 68074905
Btw nummer: NL857291014B01
0497-541111 (Bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
info@verblijfbijhygge.nl

  Algemene vragen

  Nee, helaas zijn er geen laadpalen aanwezig.

  Camping

  Honden zijn toegestaan in overleg. Honden dienen aangelijnd te zijn en mogen niet in de gemeenschappelijke ruimtes komen.

  Er is per standplaats 10 ampère elektra.

  We ontvangen je op de aankomstdag graag vanaf 14.00 uur. Op de laatste dag zwaaien we je om uiterlijk 11.00 uur weer uit.

  Het is mogelijk om een late checkout te boeken (op basis van beschikbaarheid). Je kunt dan blijven tot 18.00 uur. De kosten hiervan zijn €8.

  Op de camping is er inderdaad een broodjesservice. Wij zorgen ervoor dat de verse broodjes ’s ochtends voor je klaar liggen.

  Groepsaccommodatie

  Nee, bij Verblijf bij Hygge verblijf je met meerdere mensen op één terrein. Het is daarom niet toegestaan luide muziek aan te zetten, wij vragen onze gasten om rekening te houden met elkaar.

   

  De keuken is volledig ingericht met potten, pannen, servies, bestek, kookgerei. Er zijn geen levensmiddelen aanwezig. Kruiden, suiker, zeep enz. is niet aanwezig.

  Bekijk inventaris keuken – Zomer

  Bekijk inventaris keuken – Lente

  Bekijk inventaris keuken – Winter

  Bekijk inventaris keuken – Herfst

  Ja, 1 theedoek, 1 handdoek en 1 vaatdoekje om te starten. Wij raden aan om zelf extra keukenlinnen mee te nemen. Vaatwastabletten zijn aanwezig.

  Een “filter” koffieapparaat om koffie mee te zetten. De voorgevulde filters (dus filters met gemalen koffie) voor dit apparaat zijn inbegrepen.

  Nee, huisdieren mogen helaas niet in de accommodatie verblijven.

  Per persoon ligt er één grote en één kleine handdoek klaar, beddengoed is inclusief. Zeep en shampoo is niet aanwezig op de slaapkamer.

  Luxe vakantiewoningen

  Ja zeker, wij zorgen dat de bedden voor je zijn opgemaakt. Dan hoef jij je daar niet meer mee bezig te houden. :).

  Er is een Nespresso apparaat aanwezig. Er liggen ook een aantal koffiecups voor je klaar zodat je bij aankomst meteen kan genieten van een lekker kopje koffie.

  Nee, helaas zijn huisdieren niet toegestaan in de vakantiewoningen.