Groepsaccommodatie

Zomer

tot 65 personen

Je huurt de gehele accommodatie met in totaal 65 bedden. Er zijn drie leefruimtes aanwezig met zithoeken, eettafels en open keuken. De leefruimte op de begane grond is zeer ruim van opzet en biedt alle ruimte om met 65 personen gezamenlijk te eten. De grootste keuken beschikt over een volledig ingericht kookeiland.

Vanuit deze leefruimte loop je zo de heerlijke tuin met overdekt terras in.

In totaal beschik je over 31 slaapkamers en 23 badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van luxe éénpersoons Auping boxspringbedden. De badkamers beschikken over een inloopdouche, toilet en wastafel. Voor mindervaliden is er één slaapkamer met aangepaste badkamer op de begane grond.

Faciliteiten

  • Eigen terras (meerdere terrassen) / overkapping / groot grasveld
  • Luxe keuken (3 x) met moderne keukenapparatuur
  • Slaapkamers met eigen sanitair
  • Mindervaliden slaapkamer
  • Familiekamers
  • Babybedjes op aanvraag
  • Wifi
  • Vloerverwarming en airconditioning
  • zakelijke benodigdheden zoals presentatiescherm / flipover op aanvraag
  • Handdoekenpakket en beddengoed inclusief

Plattegrond

De hoofdingang bevindt zich aan de zijkant in het midden van het gebouw, waar je binnenkomt in de hal en het trappenhuis. Op de begane grond zijn twee verblijfsruimtes met keuken en zithoek aanwezig, ook zijn er centrale toiletten.

Op de eerste verdieping is nog een derde verblijfsruimte met keuken.

De slaapkamers zijn verdeeld over het souterrain, de begane grond en de eerste verdieping.

Tweepersoons slaapkamers

De sfeervol ingerichte slaapkamers bieden je de kans om even tot jezelf te komen en uitgerust weer op te staan. Op iedere slaapkamer staan 2 éénpersoons Auping boxspringbedden. In de badkamer vind je het toilet, een wastafel en een inloopdouche.  Op iedere kamer is een televisie en kun je gebruik maken van wifi.

Er zijn 11 slaapkamers van dit type aanwezig.

Aangepaste tweepersoons slaapkamer

Er is één tweepersoons slaapkamer aanwezig die is aangepast voor mindervaliden. De sfeervol ingerichte slaapkamer biedt je de kans om even tot jezelf te komen en uitgerust weer op te staan. Er staan 2 éénpersoons Auping boxspring bedden. In de aangepaste badkamer vind je het toilet, een wastafel en een douche.  Op de kamer is een televisie en kun je gebruik maken van wifi.

Er is 1 slaapkamer van dit type aanwezig.

Appartement 4 personen

Het 4 persoons appartement heeft twee slaapkamers met op iedere slaapkamer 2 losse éénpersoons Auping boxspring bedden. De grootste slaapkamer heeft een televisie en in het gehele verblijf is gebruik te maken van Wifi. Er is een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche aanwezig.

Er zijn 5 appartementen van dit type aanwezig.

Appartement 3 personen

Het 3 persoons appartement heeft twee slaapkamers met op de eerste slaapkamer twee éénpersoons Auping boxspring bedden en op de tweede slaapkamer een éénpersoons Auping boxspring bed. De grootste slaapkamer heeft een televisie. In het gehele verblijf is gebruik te maken van Wifi. Er is een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche aanwezig.

Er zijn 3 appartementen van dit type aanwezig.

Vierpersoons slaapkamers

Op de slaapkamers staan 4 losse eenpersoons Auping boxspring bedden. Twee van deze bedden bevinden zich onder een relatief lage schuine kant (volwassenen kunnen er wel slapen). Op de slaapkamer is een separaat toilet met wastafel en een badkamer met inloopdouche aanwezig. Er is een televisie en je kunt gebruik maken van de wifi.

Er zijn drie slaapkamers van dit type aanwezig.

Veelgestelde vragen

Nee, bij Verblijf bij Hygge verblijf je met meerdere mensen op één terrein. Het is daarom niet toegestaan luide muziek aan te zetten, wij vragen onze gasten om rekening te houden met elkaar.

 

De keuken is volledig ingericht met potten, pannen, servies, bestek, kookgerei. Er zijn geen levensmiddelen aanwezig. Kruiden, suiker, zeep enz. is niet aanwezig.

Bekijk inventaris keuken – Zomer

Bekijk inventaris keuken – Lente

Bekijk inventaris keuken – Winter

Bekijk inventaris keuken – Herfst

Ja, 1 theedoek, 1 handdoek en 1 vaatdoekje om te starten. Wij raden aan om zelf extra keukenlinnen mee te nemen. Vaatwastabletten zijn aanwezig.

Een “filter” koffieapparaat om koffie mee te zetten. De voorgevulde filters (dus filters met gemalen koffie) voor dit apparaat zijn inbegrepen.

Nee, huisdieren mogen helaas niet in de accommodatie verblijven.

Per persoon ligt er één grote en één kleine handdoek klaar, beddengoed is inclusief. Zeep en shampoo is niet aanwezig op de slaapkamer.

Kom tot rust en ervaar ultieme vrijheid

Het gevoel van buiten met de luxe van binnen.